Повечето хора не са открили Единствения или Единствената
Повечето хора не са открили Единствения или Единствената / ThinkStock/Getty Images

Малко хора могат да се похвалят, че са открили идеалния партньор, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на издателство "Fridhem Publishing".

Анкетата е обхванала 850 души. Оказва се, че под една четвърт от тях - 23 процента, вярват, че са намерили мъжа или жената на мечтите си и че той или тя ще остане техен спътник за цял живот. Повечето анкетирани смятат, че партньорите им определено не отговарят на представите им за Единствения или Единствената.

Идеалният партньор живее на не повече от 65 км от вас

Допитването показва още, че според една трета от хората съдбата ще се намеси в определен бъдещ момент и ще ги събере с истинската им любов.

Около 80 процента от участниците в допитването, които не вярват, че настоящите им партньори са идеалните за тях, са готови на развод, ако след сключването на брак срещнат мъжа или жената на мечтите си.

Намираме любовта на живота си след 2 влюбвания и 7 връзки

Приблизително една пета от анкетираните признават, че мисълта, че "някъде там ги очаква идеалната половинка", им пречи да сключат брак с настоящия си партньор или партньорка.

Според повечето участници в допитването идеалната им половинка трябва да е незлоблива, мила, грижовна, да ги обича "безусловно", да споделя същите интереси и житейски възгледи и да има добро чувство за хумор.

Източник: БТА