/ NOVA
Олимпиецът ще вземе участие във втората кастинг битка, а Гладиаторите ще трябва да направят важен залог
Победителят от третия сезон на “Игри на волята” Андрей Гридин се завръща на Арената в епизода на екстремното риалити тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Олимпиецът ще се изправи срещу Камен Стоянов, един от най-подготвените участници в кастингите за сезон 5, който не е успял да влезе в шоуто.

Гладиаторите ще гледат двубоя от първия ред, но ще имат и важната задача да заложат на един от двамата играчи. При правилен залог мъжете ще могат да пренаредят племената в “Игри на волята” 5 и да спечелят повече власт в играта. Ако се спрат на загубилия играч обаче, те ще бъдат наказани. Миналата седмица Амазонките спечелиха храна, благодарение на правилния си залог.

Интервю с Андрей Гридин в „Събуди се“: https://www.vbox7.com/play:2b6f64945f

За Гридин и Камен резултатът от битката тази вечер също ще бъде много важен. Ако победи, Андрей ще получи място в сезон All Stars на “Игри на волята”, който ще включва най-силните и интересни играчи на риалитито до момента. За Камен пък победата ще означава класиране в сезон 6 на екстремното приключение.

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.