Модел от колекцията на Риана „Диви и готини“
Модел от колекцията на Риана „Диви и готини“ / Gulliver/Getty Images
Закръглени, слаби и дори бременни манекенки представиха колекцията на Риана "Диви и готини" в Ню Йорк
Риана буквално взриви аудиторията с впечатляваща колекция от бельо и спално облекло, наречена "Диви и готини".

Пищни, слаби и дори бременни модели представиха „Диви и готини“ на Риана (СНИМКИ)

Барбадоската шоколадова перла избра за сцена на ревюто си на нюйоркската седмица на модата халето на бивша корабостроителница в Бруклин. Декорът бе постмодернистичен, а навсякъде имаше зеленина, от кактуси до хидропонни салати, от огромни зелени сфери до саксии, подредени по етажерки. 

Модел от колекцията на Риана Диви и готини
Gulliver/Getty Images

Дори подиумът бе от изкуствена трева. По него дефилираха манекенки с всякакви цветове на кожата или на косата, някои от тях кльощави, а други закръглени. Два модела бяха дори в доста напреднала бременност и демонстрираха гордо коремчетата си.

Модел кърми бебе, докато дефилира за Sports Illustrated в Маями (СНИМКИ/ВИДЕО)

Хореографията редуваше плавни и чувствени жестове с лудешки танци, пози от йогата и пози от стриптийза, а на моменти имаше и намеци за садо-мазо сцени. 
Бельото бе за всякакви вкусове, от ултраженско до мъжко през унисекс. Моделите бяха във всякакви възможни цветове. Открояваха се свръхудобна за носене пижама от бяла коприна, черен корсет, който спираше точно под дръзко разголени гърди, прашки, които почти не скриваха нищо от дамските прелести. 
 
Тридесетгодишната Риана се появи за кратко по време на ревюто, облечена в кафява рокля и приветства почитателите си под бурни овации.

Риана
Gulliver/Getty Images

През май певицата заяви, че иска да накара жените, носещи бельото ѝ, да почувстват, че не са една единствена личност, че могат да са няколко личности едновременно, че могат да бъдат игриви или ласкави, или загадъчни и зловещи като "черни вдовици".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА