/ NOVA / Красена Ангелова
Вторият премиерен епизод на любовното риалити ще се излъчи от 20:00 ч. по NOVA
Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” продължава и тази вечер със своя втори премиерен епизод. От 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят шест нови двойки, които ще прекрачат прага на Вилата на любовта. Преди това обаче, те ще трябва да се изправят срещу първото си предизвикателство в романтичната риалити надпревара.

Изпитанието ще тества уменията им за работа в екип и доколко добра е комуникацията помежду им. Един от партньорите ще навигира, а другият - ще управлява кола “на сляпо”. На различни станции те ще трябва да покажат географските си знания.

Сред двойките, които ще видим във втория епизод на “Един за друг” са Ивайло и Ивана. Те се запознават по време на кастинг за риалити формат, а нежната половинка е по-голяма от своя партньор с 16 години. Как ще се справят с първото предизвикателство новите интересни участници, гледайте тази вечер от 20:00 ч. Седем двойки вече прекрачиха прага на Вилата на любовта снощи. Първият имунитет грабна младата двойка от Добрич Емилиян и Кристина, а последни завършиха украинката от гр. Враца Гергана и нейната половинка - предприемачът Светозар.

Тази вечер в подкаста “Един без друг” водещата Денислава Велкова заедно с поп фолк дивата Роксана и финалистът от “Игри на волята” Мартин Николов - Елвиса ще дискутират новите двойки в предаването. Онлайн поредицата ще се излъчи в 23:00 ч., веднага след края на втория премиерен епизод на “Един за друг” и ще бъде достъпна в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Един за друг
NOVA / Красена Ангелова

Петият сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Как ще се справят новите 6 двойки с предизвикателствата? Коя двойка ще завоюва седмичен имунитет? Не пропускайте епизода от 20:00 часа само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok