Ксандър Кейдж се завръща като Трите хикса в най-новата лента от поредицата за спортния ентусиаст, превърнал се в супер шпионин - „Трите хикса: Отново в играта".

Близо 15 години по-късно Вин Дизел отново влиза в култовия образ на Кейдж, който се завръща от самоналожено изгнание. Този път целта му е да намери смъртоносно оръжие, познато като Кутията на Пандора, а това няма как да се случи, без адски екшън и ужасно много наритани задници.

И Самюъл Л. Джаксън в новия филм от поредицата "Трите хикса"

В лентата ще видим отново и Самюел Джаксън в ролята на агент Аугустъс Гибънс - посредникът на Ксандър Кейдж. В екшън лентата участват и звездата с български произход Нина Добрев, Дони Йен, Руби Роуз и Тони Колет.

Нина Добрев се сбогува с „Дневниците на вампира" с емоционална реч

Родената в София Нина Добрев, станала световноизвестна с ролята си в сериала "Дневниците на вампира", често показва в социалните мрежи колко е развълнувана от работата си с Вин Дизел:

Best. First. Day. EVER. #XXXtheMovie #Repost @vindiesel with @repostapp. ・・・ Having more fun filming The Return of Xander than I could have expected. Blessed. @ninadobrev

Снимка, публикувана от Nina Dobrev (@ninadobrev) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Трите хикса: Отново в играта" нахлува в кината на 20 януари 2017 г.