принц Хари и Меган Маркъл 
принц Хари и Меган Маркъл  / Gulliver/Getty Images
Меган Маркъл и принц Хари споделиха първата си коледна картичка от САЩ и тя определено е много оригинална.

Цветният поздрав беше публикуван за първи път в социалните мрежи от благотворителната организация за хуманно отношение към животните Mayhew.

Кадърът е наистина необичаен - вместо традиционна снимка, херцогът и херцогинята на Съсекс избраха илюстрация: художествено изображение на живота на семейството и две от трите им кучета в Калифорния.

И петимата позират в буйната градина на новата си резиденция. На снимката се вижда как Меган и Хари си играят със сина си Арчи, докато той напуска малката къща, а кучетата им ги гледат с любов.
 


Изявлението на херцогинята на уебсайта на организацията гласи: „Тази година като семейство дарихме на няколко благотворителни организации. Започнахме от местна калифорнийска организация, която помага на бездомните семейства да намерят подслон, както и за двата ни патронажа във Великобритания, единият подкрепящ животните, а другият - Мемориалният фонд, помагащ за отглеждането на деца и борбата с бедността в Уганда. "

Текстът на самата картичка е класически: „Пожелаваме ви весела Коледа и щастлива Нова година“.

Скицата е базирана на снимка на семейството, направена от майката на Меган в дома им по-рано този месец.
Малкото коледно дърво и домашни декорации са избрани от Арчи, а дървото ще бъде засадено след празниците. Феновете на двойката отбелязаха, че коледният поздрав е „много различен“ от останалите и „безумно добър“.

Всъщност това е първата публична изява на Арчи след рождения му ден през май, когато Меган сподели видео на двойката, която чете книжка с картинки.

С ограниченията, свързани с коронавируса и продължаващите слухове, че е настъпил сериозен разрив в кралското семейство, принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват Коледа далеч от останалата част на монархията в новия си дом в Монтесито, Калифорния.

Превод и редакция: DarikNews