Натали Коул направи виртуален дует с баща си Нат Кинг Коул
Натали Коул направи виртуален дует с баща си Нат Кинг Коул / снимка: БГНЕС

Соул певицата Натали Коул ще направи виртуален дует с легендарния си баща Нат Кинг Коул, който вече не е между живите. Певицата е записала нова версия на песента му "Straighten Up and Fly Right" с помощта на продуцента will.i.am, която ще бъде включена в нов албум, посветен на живота и културното наследство, оставено от иконата на джаза. В диска, наречен "ReGenerations", участват още Дъ Рутс, Нас, Гонг Марли и брат му Стивън Марли.

Коул е убедена, че баща й ще одобри песните: "Аз много харесвам ремикса, който will.i.am направи на "Straighten Up and Fly Right". Той е страхотен и татко ще бъде много доволен. За мен беше голямо удовлоствие да работя едновременно с will и с баща ми. Не можеше да бъде по-добре и албумът е страхотен", споделя Натали Коул.

Нат Кинг Коул почина през 1965 г. на 45-годишна възраст, след като не успя да се пребори с рака на белия дроб. Натали Коул не за първи път прави дует с баща си, тяхната песен "Unforgettable" им донесе три награди "Грами" през 1992 година, припомня БГНЕС.