Драгомир Дончев
Драгомир Дончев / снимка: Дейвид Миров
Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите видеото по-долу. Нашенец пусна автомобила си за продажба по уникален начин. 28-годишният Драгомир Дончев от София търси добросъвестен нов собственик на колата си с музикален клип, в който рапира и с чувство за хумор обявява екстрите на возилото.

„Не можеш да намериш такава кола в МОЛ-а. Качваш мацка облечена, тя става гола“, закачливо рапира Драго.

„Дойде време да я продам. Това е колата, която никога не ме е предавала. Затова нямаше как аз да я предам, като я пусна като обява в някой авто сайт“, споделя той.

Всъщност автомобилът има своята история – Драгомир я наследил от баща си, карал я е три години, които свързва с много приятни моменти и приключения. Взел обаче решение да си купи по-нова кола.

„Реших да я продам по този начин, защото работя в рекламата и видях потенциал за нещо по-грандиозно. Освен това колата е много запазена, за да получи скучна обява. В България хората не правят такива неща. Имаме добри идеи, но е занимавка да ги изпълниш“, посочва той.

Драгомир Дончев
личен архив

Самият клип е сниман преди два месеца напълно на доброволни начала с участието на негови приятели и с много желание. В него участват нашумелият поет Константин Трендафилов (Papi Hans), Черния от Young BB Young и певицата Дивна.

Текстът е изцяло на Драго, изпълнението също. „Не мисля, че ставам за рапър, но със сигурност няма да спра с проектите“, категоричен е той. И ако решите да купувате колата, трябва да знаете, че тя се продава без дамите, уточнява се в края на клипа.

Вижте още истории със забавни обяви:

Черен лебед си намери партньор с обява

Тийнейджър се предложи на търг за работодатели

Вижте едни от най-абсурдните обяви

8-годишна пусна обява, че продава себе си за 45 448 долара

Най-странните неща, предлагани в eBay

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук