Сватбеният ден е наситен с много прекрасни емоции. Ако обаче планирате и сватбено пътешествие, то трябва да остане в спомените ви като едно вълшебно и незабравимо изживяване.

Вижте най-добрите сватбени дестинации

Водопадът Селяландсфос, Исландия

Водопадът е в Топ 5 на най-красивите водопади в света и един от най-популярните в Исландия. Природата е запазена непокътната, а гледката на това природна чудо спира дъха.

водопадът Селяландсфос
netinfo

Париж, Франция

Френската столица представлява едно уникално съчетание от величествена архитектура и прекрасна природа. В града се намират множество паметници на културата - Айфеловата кула, Триумфалната арка,дворецът Версай,Сорбоната.

Париж
netinfo

Исландия

Исландия е островна държава в северната част на Европа. Кристално чистите езера, гейзерите, вулканите, зелените долини, заснежените планини, всички те сякаш подканват да им се насладите. Обичайните исландски къщички с покриви от треви и мъх са интересна гледка.

Исландия
netinfo

Чинкуе Тере, Италия

Чинкуе Тере в превод означава “пет земи”. С това име е известен един тесен корниз на Лигурската ривиера – от Ла Специя до Леванто, където планината се спуска стръмно в морето и е трудно да си представим, че някъде в скалите хората са построили селца, надвиснали над морето, украсяващи морската синева с живописния наниз на своите къщи, скупчени около миниатюрни заливчета.

Италия
netinfo

Остров Бали, Индонезия

Бали е тропически остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг -  най-големият архипелаг на планетата, състоящ се от около 17 000 острова.
Бали е смятан за едно от най-красивите места в света. С десетките си хиляди храмове и пагоди, Бали е известен още като "Острова на хилядата храма".

Куинсланд, Австралия

Куинсланд се смята за най-красивото и екзотично кътче от Австралия. Прекрасният климат и впечатляващото биологично разнообразие привличат тук множество туристи. Тук се редуват гъсти тропически гори, савани, пустинни местности, планини, както и хиляди райски острови.

Австралия
netinfo

Амалфийско крайбрежие, Италия

Крайбрежието на Амалфи в Италия е надарено с най-живописния и спиращ дъха пейзаж. Това е една очарователна смесица от море, пасторални крайбрежни градчета и планини, изобилие от култура и природа.

Вижте още:

Вижте най-уникалните природни пейзажи от различни краища на света

Вижте новите дестинации, които привличат българите

Туристическият сектор трупа печалби от гей пътуванията

Топ 10 на най-посещаваните страни в света (СНИМКИ/ВИДЕО)