/ iStock/Getty Images
Знаете ли го този виц? Влизат двама мъже в магазин за дрехи и единият казва – Брат, нещо ми е тъпо, искам да пробвам някоя риза, може би и ботуши, и ще си купя и яке! А другият му отвръща – Аз вече си взех три чифта дънки, направо ще те чакам при пробните!
 
Не го знаете, защото то дори и във вицовете няма такива мъже. Ако мъж влезе в магазин, ще е защото жена му си купува палто или защото старите му дънки вече не приличат на нищо. Това, разбира се, не означава, че мъжете не искат да си купуват нови дрехи и обувки – просто се побъркват от идеята да ходят на специално място, да се бутат в тесни пробни и да питат пред всички продавачките за по-голям размер.
 
Какво тогава да правят?

Единият вариант е да разчитат на коледните подаръци (пуловери и чорапи), второто е да запретнат ръкави (ако вече не са се разплели от старост) и да влязат в eMAG, защото там има кампания, посветена само на модата за тях. Това означава огромен избор от ризи, маратонки, обувки, сака, якета, дънки, часовници, шапки, очила и какво ли още не. Веднага става ясно, че това е най-удобният и як начин човек да си напазарува каквото иска (а не само каквото му трябва), но ако още се колебаете, ето какви са предимствата:
 
Не ходите никъде. Стоите си в офиса, на дивана или дори в колата, и си цъкате в сайта или апа. Никой не те ръчка, не чакаш за пробни и не буташ ризи от закачалките, докато се потиш под маската.
 

iStock/Getty Images

Не пробвате. Поръчвате си няколко размера, пробвате на спокойствие вкъщи и каквото не ви става или харесва – връщате, при това безплатно в рамките на 30 дни. Пък за 30 дни все ще разберете става ли ви, не ви ли става.
 
Свършвате и други полезни неща, докато си поръчвате маратонки. Сдобивате се например с конзола, кана за вода или електрически генератор.

Имате огромен избор, така че дори може да пробвате да смените стила и това ще е най-лесното нещо, което някога сте правили. Писнало ви е от офисния калъп? От костюми, ризи и панталони с ръб? Много бързо можете да минете в по-спортния стил и пак да изглеждате супер елегантно – слагате един анцуг и едни маратонки... шегуваме се. Влизате в Мъжки панталони и си избирате нещо, което не е с ръб и не е с цвят на гълъб, но е изискано и стилно. Има доста.
 

emag.bg

След това прехвърляте и другите категории по същия начин, като задължително се спирате и на аксесоари. Може би точно сега е моментът да си вземете часовник или нова раница. Пък то в eMAG e пълно с раници – кожени, текстилни, всякакви, за няма и 20 минути, и ще сте избрали. Портфейли, шапки и каквото още ви трябва са в същата категория, накрая взимате и комплект боксерки и ето го – новият стил е готов.
 
Ако имате нужда от още нещо, за да хукнете към сайта, заповядайте – там не само има огромен избор, но и страхотни намаления. Не се бутайте!! Онлайн има място за всички.

А, и още нещо. Електрическия генератор също може да го върнете, ако нещо не е във ваш стил.