/ Gulliver/Getty Images
Мадона възобнови турнето си "Madame X" в Лондон, след като отложи концерти в Португалия и Великобритания заради травма, съобщи Би Би Си.

Певицата излезе на сцената с наколенки, но танцуваше доста енергично.Тя каза, че е щастлива да се срещне с феновете си в зала "Палейдиъм", след като в понеделник й се наложи да отложи концерта.Залата "Палейдиъм" е се 2286 места - необичайно малко за концерт на Мадона. Това дава възможност за "по-интимно и вълнуващо" артистично преживяване, каза тя.
Присъстващите бяха помолени да сложат телефоните си в запечатващи се калъфи. Самата Мадона обаче призна, че без телефон се чувства неспокойна, и дори че се улавя да си задава въпроса защо никой не я снима.

Таматично концертът трябваше да е оформен около хамелеонския образ на Мадам Екс - шпионка, певица, танцьорка, ездачка, проститутка, но това не се получи. Той беше преобладаващо с традиционна португалска музика, открита от Мадона, когато заживява в Лисабон през 2017 г. заради футболните амбиции на сина си Дейвид. Тя изпя и стари хитове като "Vogue" и "Like a Prayer". Макар и да беше в добро настроение, Мадона призна, че коляното и тазът й не са в добро състояние. Дори помоли за стол на сцената по време на един от монолозите си.