/ Yavor AD
Когато става дума за еталон за качествено строителство в морската ни столица, неизменно се откроява името на утвърдения инвеститор  в строителството „Явор“ АД. Като собственик и основен акционер на „Явор“ АД, „Интерком Груп“ ООД е синоним на стабилност и гарант за високо качество. Проспериращото дружество е един от лидерите в търговията с метали в България с дългогодишен опит на пазара.

Актуалният проект на компанията – мултифункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН съчетава модернистична визия и красива архитектура с класни материали с ниски енергийни разходи. Сградата е ситуирана на метри от морския бряг в най-елитния квартал в град Варна – ж.к. Чайка. Местоположението на ИНФИНИТИ ГРИЙН е на ключова позиция в квартала, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и в близост до центъра на града.

Проектът е обект на засилен интерес от страна на клиентите. Повече от една трета от обектите в сградата са продадени. Ако търсите възможност за инвестиция, която да защити средствата ви в период на динамичен пазар, ИНФИНИТИ ГРИЙН  е перфектен вариант. Атрактивната локация, уникалната визия, функционалните разпределения и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията гарантират непреходната стойност на имота. А инвестиция, направена в ранен етап на строителството е най-мъдрият избор, тъй като цената на имота ще се повиши с времето.

Yavor AD

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от апартаменти, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и търговски площи. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Обектите предлагат разнообразие като площ и разпределение и отговарят на различните предпочитания на клиентите.

На втория етаж на сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН са разположени офиси, а от трети до седми етаж включително са обектите за творческа и проектантска дейност с площ от 47 до 93 кв. м чиста площ. Те са двустайни и тристайни и отговарят на всички изисквания за жилищен обект – помещения с необходима светла височина, големи дневни, спални с оптимална площ, мокри и обслужващи помещения. Жилищните обекти са разположени от осми до седемнадесети етаж на сградата.


За клиентите, които търсят инвестиционен имот с много добра и бърза възвръщаемост, голям интерес представляват двустайните апартаменти с чиста площ от 47 кв. м. В малката площ разпределенията са обмислени до най-малкия детайл, така че всяко пространство е оптимално усвоено. Разположени от девети до тринадесети етаж на сградата апартаментите пленяват и с обширна градска гледка. Цените започват от 106 900 евро.

Друг много търсен тип обекти са уютните тристайни апартаменти с функционално разпределени помещения на площ 74 кв. м. Разполагат с дневна 23 кв. м, две спални с площ 11 кв. м, като едната е с прилежаща гардеробна, баня с прозорци с площ от 4,63 кв. м, огромна панорамна тераса 5,57 кв. м и килер. Гледката към околната зеленина е зашеметяваща. Цените започват от 156 800 евро за жилищния обект на етаж 8. Същият обект за творческа и проектантска дейност на етаж 3 е с цена 136 600 евро.

Yavor AD

За клиентите, които търсят своя бъдещ дом, отличен избор са класическите тристайни обекти с площ от 87 кв. м, с дневна 30 кв. м, две спални с площ 15,78 кв. м и 12,90 кв. м, баня 4,62 кв. м и две мокри помещения. От по-високите етажи се разкрива необятна градска гледка и прелестна морска панорама. Те са със западно изложение, изключително светли, слънчеви и топли. Цената на такъв тип нежилищен обект на етаж 5 е 171 000 евро.

Yavor AD

Най-търсеният двустаен обект, много атрактивен за клиентите, е с чиста площ от 60 кв. м и дневна 28 кв. м. Той е с източно изложение и прекрасна морска гледка от високите етажи. Цените започват от 139 300 евро за жилищните обекти и 121 100 евро за нежилищните.

Информация за сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН и други проекти на „Явор“ АД може да получите в офиса на фирмата в град Варна, на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.