Как да излезете на среща с някого, без да го видите лично? Е, освен ако не сте под карантина със своя партньор или пък флиртувате със съквартиранта си, има варианти да продължите с романтичните срещи и по време на самоизолация.

Докато сме социално дистанцирани, трябва да намерим алтернативни начини за срещи, различни от класиката „срещнахме се в бар“. Да, можете да си чатите или да си говорите пред камерата, но защо не вложите малко повече въображение?

Каква е най-добрата първа среща от разстояние според вашата зодия! Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Вие сте състезателни по природа и обичате да го показвате по време на среща. Тъй като в момента не можете да се насочите към футболното игрище например, все още може да използвате своята агресивна енергия (все пак така флиртувате!) и да играете заедно видеоигра онлайн.

Телец

Отдайте се изцяло на романтиката. Облечете се и си пригответе еднаква вечеря с човека, с когото сте на среща. Допълнете атмосферата със свещи и подходящ музикален плейлист. Поставете лаптопа си на масата срещу вас – нищо не пречи да се гледате в очите и да флиртувате цяла вечер, било то и през екрана.

Превърнете карантината в забавление - ето няколко идеи

Близнаци

Социалната дистанция се нагажда според вашите сили. Сега можете да говорите на човека, когото харесвате, на ухо – със сигурност ще му хареса! Вземете чаша кафе и проведете старомоден телефонен разговор, за да се опознаете с потенциалната си половинка.

Рак

Все още можете да гледате Netflix и да се отпуснете, макар и в отделни апартаменти. Използвайте разширението Netflix Party на Chrome, за да гледате филм заедно от комфорта на собствените си домове. Направете си пуканки, свийте се на дивана и се отдайте на някой романтичен филм.

Лъв

За вас караоке е най-добрата опция за първа среща, защото е забавна и запомняща се и ви дава шанс да покажете своя глас (и отличния ви избор на поп песни). Изтеглете си приложение за караоке и изпейте няколко дуета с човека, по когото си падате, за да видите дали сте в синхрон.

караоке
iStock/Getty Images

Дева

Отидете заедно на разходка – макар и поотделно. Излезте едновременно от апартаментите си и говорете помежду си по телефона, докато се разхождате из кварталите с. Уверете се, че сте на разстояние поне 2 метра от всички останали!

Везни

Типичната първа среща за вас обикновено започва с коктейли в готин нов бар. Запазете купонджийското си настроение и изтеглете приложението Houseparty или просто послушайте заедно музика – любими песни и групи винаги е супер начин да разчупите леда на първа среща и да видите дали ще си паснете.

Скорпион

Играете толкова много умни игри, че първата среща с вас може да изглежда като изпит. Всичко това е част от стратегията ви за флирт – защо не изиграете някоя настолна игра онлайн? Шах и мат!

Как ще прекара карантината всяка една от зодиите? (ВИДЕО)

Стрелец

Дръжте се небрежно с пица, бира и видео чат, играйте си със забавни фонове и филтри. Не е достатъчно секси? Добавете и игра за пиене като „Никога не съм“!

пица
iStock/Getty Images


Козирог

Направете вашата първа среща със стил и си организирайте happy hour – обикновено срещите ви са след работа на по питие или коктейл, така че защо сега да е по-различно? Поговорете си след работа по Скайп, докато пиете коктейли, и покажете най-забавната си и секси страна.

онлайн любов
iStock/Getty Images

Водолей

Време е да се раздвижите малко с потенциалното си гадже. Да „посетите“ заедно онлайн йога клас със сигурност ще ви сближи. Двойките, които са дзен заедно, остават заедно!

Риби

Събудете артистичните си наклонности, като се насочите онлайн към виртуален музей. Можете да разгледате безплатно десетки художествени галерии по целия свят. Колко хора могат да кажат, че са отишли ​​в Лувъра на първата си среща?
 
Edna.bg