Тренирай с Янита Янчева, Адриан Зурков, Сами Хосни
Когато фитнес залите са затворени, а властите ни препоръчват да ограничим безцелните разходки, да се обездвижим е изключително лесно. Затова на мода дойдоха домашните тренировки, като изборът тук е огромен.

За да призоват хората да останат активни, макар и в домашни условия, апелират и много популярни българи. За целта те адаптираха своите тренировъчни режими и ги споделиха с последователите си. Ето как може да се раздвижим с популярни български инфлуенсъри. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Янита Янчева

Може да се тренира с всичко и семейството на Янита Янчева го доказва. Видеото е хумористично, но пък базовите упражнения - лицеви опори, клекове и напади могат винаги да се правят.
 
Сами Хосни

Популярният треньор винаги е тренирал своите клиенти по малко по-различен начин и е залагал на функционални и кондиционни тренировки, сега предлага такива и на Instagram последователите си.
 
Златка Димитрова

Плеймейтката тренира и у дома, и в парка, но по-горе сме сложили тренировката ѝ от хола, защото просто е по-безопасна. Е, изискват се някои аксесоари, но като начало можете да минете и без тях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ето и обещаните от мен тренировки у дома. Важно е да сме активни вкъщи и да отделяме 20-30 минути за спорт. Всеки ден тренирам по една мускулна група, днес е време за дупе и задна част на бедрата със следната тренировка: . 1. Напади назад. 2. Мост с ластик. 3. Патешки клек 1+ 1/2. 4. Ритници на горе с изпънат крак. 5. Изнасяне на крака в страни свит в коляното с ластик. . Изпълнявам 4-5 серии по 15-20 повторения с минимум почивки. . #тренирамвкъщи #homeworkout #gluteworkout #HEYZLATILOOKATME . @flairsport @escapefitness @letsbandsbg @krasivitela @zdteam_official @kiril_tanev_fitness

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Адриан Зурков

Трудно се поддържат такива мускули без тежести, но какво да се прави, такива са времената. Зурков ни е подготвил супер тренировка само със собствено тегло, с която мускулната треска е гарантирана.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 Коментирайте „MORE“ и тагнете приятел, ако искате повече от тези тренировки у дома / на открито / със собствено тегло 💪🏽 (👉🏼👉🏼👉🏼 Плъзгайте надясно за всички упражнения и запазете за по-късно!) , Тъй като всички ние сме в изолация и фитнес залите в момента са заключени, искам да ви дам нови комбинации, които можете да правите практически навсякъде. Всички тези упражнения ще ви помогнат да изградите и поддържате мускулите си натоварени и свежи. Нека продължаваме да тренираме и водим здравословен начин на живот! Както виждате това е най-важното! 🍀👊🏼 , 1. Regular Push-Ups 2. Chest flex Push-Ups 3. Kindu Push-Ups 4. 45* - 60* Push-Ups 5. Diamond Push-Ups 6. Knuckle triceps Push-Ups 7. X Push-Ups 8. Knee Plank-Ups . Не е нужно да правите всички повторения и серии, просто дайте всичко от себе си! 🙌🏽

A post shared by ADRIAN ZURKOV 💥🇧🇬🇺🇸 (@adrianzurkov) on


Димитър Илков

Другата звезда от "София Ден и Нощ" също предлага упражнения, които ще се харесат на мъжете, но пък за тях са необходими тежести.