/ Фейсбук
Любимите на всички котка и мишка подновяват лудориите си в Ню Йорк, пише "Variety". Компанията "Warner Bros. Pictures" представи скоро трейлър на предстоящия нов филм „Том и Джери“, чиято премиера е предвидена през 2021 г.



Докато титулярните персонажи са анимирани в подобен стил като в оригиналния анимационен сериал, новият филм се разминава с традициите, включвайки живи актьори и реални декори. Главен герой е Морец - организатор на събития, нает от хотел за организиране на сватба, но също така от него се очаква да премахне досадната мишка Джери, превърнала хотела в своя резиденция.



Сценарият е на Кевин Костело и е базиран на класическите герои на Джоузеф Барбара и Уилям Хана. „Том и Джери“ съживява десетилетното съперничество след като котарака Том е привлечен да помогне за премахването на Джери от помещенията преди датата на сватбата. Следват епизоди на неуспешните опити на котката да хване изобретателния мишок.



Двамата врагове скоро трябва да се научат да си сътрудничат с персонажа на Морец, тъй като осъзнават, че някой от персонала на хотела работи активно срещу тримата. И след 80 години на съперничество двамата правят нова стъпка в партньорството между котките и мишките.



Филмът е последният от дългата поредица филми за Том и Джери, като първите епизоди датират от 1940 г.

В него участват Майкъл Пеня, Роб Дилейни, Колин Йост и Кен Йънг. Режисиьор е Тим Стори.

БГНЕС