Линда Хамилтън
Линда Хамилтън / Gulliver/Getty Images
Актрисата Линда Хамилтън ще се завърне в ролята на Сара Конър в шестия филм от хитовата поредица "Терминатор", съобщи Контактмюзик.

15 клишета в холивудските филми, които нямат никаква логика (СНИМКИ)

60-годишната Хамилтън се превъплъти в образа на главната героиня в едноименния първи филм от поредицата, създаден през 1984 г. от режисьора Джеймс Камерън.
Актрисата участваше и в продължението "Терминатор 2: Денят на страшния съд" (1991), отново режисирано от Камерън, припомня изданието. Линда Хамилтън не фигурираше в трите следващи продължения.

Най-великите филмови героини в историята (СНИМКИ)

В петия филм от поредицата, "Терминатор: Генезис" (2015), в образа на по-младата Сара Конър се превъплъти актрисата Емилия Кларк.
В интервю за "Холивуд рипортър" Джеймс Камерън, който е сред продуцентите на шестия филм и ще бъде творчески консултант на режисьора Тим Милър, е потвърдил завръщането на Линда Хамилтън.
След като си осигуриха участието на ветераните Хамилтън и 70-годишния Арнолд Шварценегер, лично оповестил по-рано през годината, че ще се снима в "Терминатор 6", създателите на филма ще се заемат с търсенето на млади актьори, които да поемат щафетата от тях.
Подробностите около продукцията се пазят в тайна, но се говори, че Тим Милър и Джеймс Камерън я разглеждат като пряко продължение на "Терминатор 2: Денят на страшния съд".

Още любопитни новини от Холивуд:

Вижте снимки от премиерата на 'Терминатор: Генезис" в Берлин

Вижте кои са най-смъртоносните мъже в киното

Арнолд Шварценегер се завръща като Терминатор


След тях вече не е същото: Героините от сериали, които промениха жените (СНИМКИ)
БТА