Актрисата Лили Джеймс влиза в ролята на сексапилната Памела Андерсън в нов минисериал, озаглавен "Pam and Tommy". Историята в поредицата ще се съсредоточи върху отношенията на една от най-горещите холивудски актриси и нейният екссъпруг и баща на синовете ѝ – рокаджията от Motley Crue Томи Лий.

Вечният секссимвол: Най-смелите визии на Памела Андерсън през годините (СНИМКИ)

Съвсем скоро се появиха и първите официални снимки от минисериала, който ще бъде излъчен в стрийминг платформата Hulu
Звездата от "Пепеляшка" е известна със своя актьорски талант и със сигурност ще се представи прекрасно в ролята на Пам, отбелязва каналът "Stars News" във vbox7. Таблоиди обаче твърдят, че Памела Андерсън не била доволна от идеята за новия минисериал, в който на Лили Джеймс партнира Себастиан Стан.

Гореща и секси: Памела Андерсън през годините (СНИМКИ)

Клюкарски издания твърдят, че Пам наричала поредицата "евтино шоу" и не е доволна от факта, че на екран ще се появят моменти от скандалното ѝ минало Томи Лий. Актрисата от "Спасители на плажа" не се интересувала от снимките на "Pam and Tommy" и не би го гледала "абсолютно никога", казва източник, приближен до звездата, пред вестник The Sun.
Самата Лили Джеймс получи ласкави отзиви за превъплъщението си в образа на звездата от "Спасители на плажа". Себастиан Стан обаче получи критики  за образа на Томи Лий, като някои фенове на рокаджията го обявиха за "недостоверен".

В "Pam and Tommy" участва и Сет Роугън, който влиза в ролята на Ранд Готие - човекът, който краде и продава скандалното домашно порно на Томи и Пам, впоследствие станало достояние на целия свят.
Памела Андерсън и Томи Лий се запознават през 1995 година. Женят се само 96 часа след запознанството си и се развеждат през 1998 г. Имат двама сина. 

Pam & Tommy” ще бъде излъчен в стриймниг платформата Hulu. Сред звездите на продукцията са и Ник Оферман и Тейлър Шилинг.