Памела Андерсън със сигурност е от жените, които имат богат опит в любовните отношения. Актрисата е имала връзки с доста богати и известни мъже, от които определено е научила някои неща (или пък те нещо от нея). Скоро звездата от "Спасители на плажа" сподели в Туитър размислите си по темата "Кои мъже са по-добри любовници". Вижте още в канала "Stars News" във vbox7.
 

Всеки има свое мнение по този въпрос, но палавата блондинка е категорична, че най-добрите мъже в леглото са онези, които не се хранят с месо и млечни продукти. "Холестеролът в месото, яйцата и млечните продукти причинява втвърдяване на артериите. Забавя се притока на кръв към всички органи на човешкото тяло", пише Памела. Тя съветва мъжете да подобрят цялостното си здраве, включително издръжливостта в леглото, като станат вегани.
 

"Здравото тяло е секси и яденето на месо не помага на здравето, а на развитието на еректилна дисфункция", смята още Андерсън, която е убедена в думите си. Самата тя е веган от десетилетия и знае, че мъжете, които са изчистили от менюто си споменатите по-горе храни, са много добри любовници. 

Ние обаче сме длъжни да споменем, че преди да предприемете сериозни промени в хранителните си навици, е добре да се посъветвате с вашия личен лекар.