Памела Андерсън изскачала мокра от банята и изненадвала гостите си
Памела Андерсън изскачала мокра от банята и изненадвала гостите си / Gulliver/Getty Images
Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от „Спасители на плажа”, за да изненада своите гости и признава, че все още може да се побере в малката червена дреха.
 
52-годишната актриса и модел участва в телевизионното шоу от 90-те като К. Дж. Паркър, където носеше поразителен червен бански, който се превърна в емблематична дреха.

„Спасителят на плажа“ Дейвид Хаселхоф се жени за трети път
 

И въпреки че за последно е облякла костюма по телевизията преди повече от 20 години, Памела признава, че все още е собственик на дрехата. Не само, че той все още й става, но дори го носи, за да изненада гостите си.
 
Актрисата сподели пред в. "Ню Йорк Таймс": "Скачам под душа с бански и след това скачам срещу тях, където и да са в къщата, правейки всичко мокро".
 
Но Памела, която има синове на 23 и на 21 години от бившия си съпруг Томи Лий, не разкрива тайната как може да изглежда толкова секси в "мъничкия" си бански костюм.

Създаването на „Спасители на плажа“ - история на документален филм

Памела Андерсън
Gulliver/Getty Images

Междувременно този месец стана ясно, че пълнометражният документален филм за „Спасители на плажа”, в който ще участват Дейвид Хаселхоф, Кармен Електра, Никол Егърт, Дейвид Чокачи и Александра Пол, е реализиран под режисурата на Матю Фелкер и Брайън Корсо, информира АПФ.
 
Матю Фелкер каза: „Искаме да покажем на публиката как сериалът оформя културно цяло десетилетие. Външният вид и усещането на „Спасители на плажа“ се вливаха във всичко през 90-те”.

И още:

Памела Андерсън разкри кои мъже са най-зле в леглото

Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО)

Памела Андерсън разкри тайни за сексуалния си живот

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС