/ Gulliver/Getty Images
Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да заснемат документален филм за създаването на сериала „Спасители на плажа“, съобщи Холивуд рипортър.

Gulliver/Getty Images

Двамата работят с членове на актьорския състав на популярния сериал, за да заснемат лентата „Спасители на плажа - Документалният филм“. Тя ще покаже как е заснет сериалът.

„Искаме да покажем как „Спасители на плажа“ се превърна в културен феномен за цяло десетилетие“, заяви Фелкър. „Този сериал имаше огромно въздействие през 90-те. „Спасители на плажа“ стана символ на онова десетилетие така, както семейство Кардашиян са символ на поп културата днес“, коментира той.

Gulliver/Getty Images

Дейвид Хаселхоф, Никол Егерт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще участват в заснемането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Егерт ще продуцира лентата заедно с Фелкър и Корсо.

Gulliver/Getty Images

„За мен бе изключително преживяване да съм част от „Спасители на плажа“, заяви Дейвид Хаселхоф, който изпълнява ролята на Мич в сериала. „Поласкан съм и съм горд, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип. „Спасители на плажа“ е глобален хит, който привлече вниманието на милиони хора по света“, допълва той.
БТА