Лил Уейн си купи стъклена крепост в Маями за 11,6 млн. долара
Лил Уейн си купи стъклена крепост в Маями за 11,6 млн. долара / netinfo

Лил Уейн съвсем не е сред тези, които предпочитат да наемат вместо да купуват жилище от днешния пазар на недвижими имоти. След като бе наемател в продължение на две години, нисичкият рапър закупи имението си в Маями за 11,6 млн. долара.

Разпростиращата се върху 1400 кв. м. къща е изградена предимно от стъкло, стомана и отбран мрамор. Триетажният дом на певеца е на 37 метра от морето и се намира на престижния остров Ла Горс, посочва БГНЕС. Изпълнителят нощува в огромен апартамент на втория етаж, до който се достига с отделен стъклено-стоманен асансьор, а за гостите му е предвидена друга просторна къща с три спални.

През изминалата пролет носителят на "Грами" сподели, че планира да се пенсионира на 35, за да прекарва повече време с децата си. Уейн ще навърши 30 през септември.

Агентът на недвижими имоти Катрина Кемпинс, която е личен представител на певеца, наскоро го определи като "един от най-брилянтните, талантливи и влиятелни изпълнители на нашето време". "Той е сред най-добрите в бизнеса. В Маями сме много благодарни на Лил Уейн", допълни тя.