Аз съм Къци Вапцаров, добре познат от Big Brother 2012. Ето ме в 2015-а, може да ме очаквате и в 2018-а, 2021-ва и т.н., през 3 години.

Смятам, че зрителите на Big Brother ме запомниха на първо място с „Къцамун", Фънки също беше измислил „Къцака", което пък ми звучеше японско, много готино. Той казваше: „Да отидем и да убием Кацака или да го обесим!"

Забавата е най-важна! Каквото ще да правим, каквото и вътре да се случва, най-важно е да се забавляваме и най-вече да не се забравя, че зрителят трябва да се забавлява.

Аз бях всеотдаен Съквартирант, хвърлях се във всички, загубих зъб от всеотдайност... Памела Андерсън беше велико преживяване! Много се притесних в началото и вътрешно си казвах: „Сега като я видя, ще я грабна и ще я пренеса на ръце!", но като я видях и ме досрамя. Сега ако ми падне, вече ще си я грабна!

Много тежко беше, когато свършваха овесените ядки. За кашуто много се ядосвах, защото гадните месоядни си поръчват месо, ние, кротки вегетарианци си поръчваме скромно кашу и гадните месоядни изяждат и месото, и кашуто.

Имах някакъв проблем горна спрямо долна граница на кръвното и просто си го мерех.

След Big Brother съм станал по-спокоен, не толкова невротичен, не взимам нещата толкова на живот и смърт. Това е много важно!

Миналият път ми се размина победата, но този път никакво разминаване! Този път съм се подготвил - Кацамун влиза с 6 ръце и с 8 крака и ще се боря докрай. Ще се боря всъщност за доброто настроение!