/ Gulliver/Getty Images
Австралийският актьор Крис Хемсуърт се подготвя за главна роля в предстоящия автобиографичен филм за американския шампион по борба и телевизионен водещ Хълк Хоган, съобщава NME.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🙏🙏 EXTRACTION @thesamhargrave @therussobrothers @netflix @netflixfilm

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on


„Това е наистина забавен проект“, коментира Хемсуърт. “Лесно е да се досетите, че за тази роля ще трябва да тренирам и да направя повече мускули, отколкото за Тор.“

Съпругата на Крис Хемсуърт скандализира: Бракът ни не е перфектен (ВИДЕО)

Той подчерта, че ще трябва сериозно да проучи всичко, свързано с борбата, и също така заяви, че с нетърпение очаква да се срещне „с култовите мустаци на Хоган“. "Ще бъда блондин, може би с фалшива плешива глава", сподели Крис Хемсуърт.
 

Актьорът призна, че все още не е виждал сценария на филма. Проектът, режисиран от Тод Филипс („Жокер“), все още не е стартирал.

Крис Хемсуърт се умори от Холивуд, мечтае за време със семейството си

"Проектът е в процес на изграждане. Двамата с Тод Филипс се срещнахме преди година или две, за да обсъдим подробностите, включително идеята за филма, която, според мен, в един момент може да стане сериал", обясни Крис Хемсуърт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just going through some workout equipment for EXTRACTION training #BTS @netflixfilm

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on


Фактът, че звездата от "Отмъстителите" ще играе в биографичния филм, стана известнен през февруари тази година. Сценарият ще бъде написан от Скот Силвър („Жокер“, „Осма миля“) и Джон Полоно („Град на греха“). Премиерата на лентата ще бъде в стрийминг платформата Нетфликс. Дата все още не е обявена.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС