Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха почитателите на кралското семейство с първа съвместна официална поява
Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха почитателите на кралското семейство с първа съвместна официална поява / Gulliver/Getty Images
Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха почитателите на кралското семейство с първа съвместна официална поява.

Двете кралски двойки взеха участие в откриването на форума на Кралската фондация, основана през 2011 година от Уилям и Хари.

Херцогиня Кейт и Меган Маркъл откраднаха вниманието в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Любопитното в случая е, че в официалното събитие се включи годеницата на принц Хари Меган Маркъл, която все още не е член на британското кралско семейство. Това е първият съвместен ангажимент на кралската "Великолепна четворка".
 
The Royal Foundation Forum

Watch The Duke and Duchess of Cambridge, Prince Harry and Ms. Meghan Markle discuss the inspiration behind The Royal Foundation, the issues that are important to them, and their ambitions for the future. Find out more at: www.royalfoundation.com

Публикувахте от The Royal Family в 28 февруари 2018 г.
Четиримата излязоха заедно на подиума на годишния форум на Кралската фондация, на който се представят основните ѝ благотворителни и филантропски проекти.

В началото на форума принц Уилям приветства американската актриса с добре дошла в семейството и допълни: "Много сме щастливи, че това е първият ни форум с Меган".
Уилям, Хари, Кейт и Меган бяха заснети за първи път заедно на Коледа в имението Сандрингам, но днес беше дебютът им на обществено мероприятие.

Кралица Елизабет Втора и членове на кралското семейство, към които се присъедини и годеницата на принц Хари, Меган Маркъл, присъстваха на коледна литургия в Сандрингам
Guliver/Getty Images

Вижте още снимки от първата официална изява на Меган Маркъл в присъствието на кралицата тук 

Меган Маркъл ще стане четвъртият патрон на фондацията, след като се омъжи за принц Хари на 19 май. Тя вече обяви, че се отказва от актьорството и спира досегашната си благотворителна дейност.

Красиви и влюбени: Принц Хари и Меган, принц Уилям и Катрин (СНИМКИ)

Едва ли е изненадащо, че красивите половинки на британските принцове откраднаха вниманието на форума, особено като се има предвид, че това е първата им съвместна официална проява.

Меган Маркъл и херцогиня Катрин
Меган Маркъл и херцогиня Катрин Gulliver/Getty Images

Звездата от „Костюмари“ беше избрала тъмносиня рокля без ръкави на Джейсън Ву. Херцогиня Катрин се беше спряла на рокля за бременни на бранда Seraphine.

Божествената рокля на Кейт, за която всички говорят (СНИМКИ)

И за двете кралски двойки предстоят щастливи събития в следващите месеци.

Принц Хари, Меган Маркъл, херцогиня Катрин и принц Уилям
Принц Хари, Меган Маркъл, херцогиня Катрин и принц Уилям Gulliver/Getty Images

През април се очаква да се роди третото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин. Двойката обяви, че Кейт е бременна през септември 2017 година.

На 19 май пък е сватбената церемония на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Те ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор.

Като в приказките: Параклисът, в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Кралската фондация подпомага млади хора, работи по опазване на природата, подкрепя военните и пострадалите във военни действия, бори се срещу кибер тормоза.

Миналата година принц Уилям и принц Хари получиха отлични отзиви за кампанията си срещу стигмата на умствените и психични заболявания.


И още за очарователните кралски двойки Уилям и Кейт, Хари и Меган:

Стилните рокли на херцогиня Катрин в Швеция (СНИМКИ)


Келтски възел ориса на вечна любов принц Хари и Меган Маркъл в Кардиф (СНИМКИ)

Снежна красота посрещна Уилям и Кейт в Норвегия (СНИМКИ)

Родени един за друг: принц Хари и Меган с широки усмивки в Лондон (СНИМКИ)

Херцогиня Катрин е ослепителна в златиста рокля на Erdem (СНИМКИ)

Първа официална изява на Меган Маркъл в присъствието на кралицата (СНИМКИ)

Топли шапки и широки усмивки: Уилям и Кейт играха хокей в Стокхолм (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук