Колин Фърт
Колин Фърт / Gulliver/Getty Images
Колин Фърт вече не е сам, той се среща с писателката и продуцент Маги Кон. Двойката се срещна на снимачната площадка на криминалния минисериал The Ladder, копродуциран от Маги.

Приятели на актьора, който изигра очарователния адвокат Марк Дарси в „Дневникът на Бриджит Джоунс“, споделиха пред Daily Mail, че той има връзка с Маги, откакто започна работа по проекта миналата година.

Също миналата седмица папараци заснеха двойката на романтична среща в Западен Лондон. Колин и Маги вечеряха в ливански ресторант и, съдейки по широките усмивки, бяха в отлично настроение.

Те бяха дълбоко погълнати в разговора и изглеждаха много щастливи. Колин често се шегувал и двамата започнали да се смеят заедно. Въпреки че не се държаха за ръце, си личеше, че са близо, каза един от свидетелите на тази среща.
 
Маги Кон е работила по криминалните сериали American Crime Story и Narcos: Mexico и е получила награди от Гилдията на писателите на Америка и Гилдията на продуцентите на Америка.



За да се срещне с Фърт, тя се премести в Лондон от Лос Анджелис, където се намира нейният дом. Самият Колин все още живее близо до дома на бившата съпруга Ливия Джуджиоли, с която се раздели през 2019 г. след 22 години брак. Както запознати казаха пред пресата, пропастта е възникнала поради факта, че актьорът не може да прости на Ливия за нейна изневяра.