/ iStock/Getty Images
Понякога е полезно да си малко по-внимателен. От Edna.bg споделят кои са най-предпазливите зодиакални знаци.

Телец

Телци, вашата зодия се управлява от вторият дом на материалните притежания и личните ценности, така че действията ви обикновено са изключително пресметливи. Телците не обичат да правят грешки и предпочитат да свеждат възможностите за изненади до минимум.

Козирог

Козирози, вие сте под управлението на 10-ти дом, който представлява личното ни призвание и кариера, така че не си играете, когато става въпрос за социалния ви статус и личната ви сигурност. Избягвате да правите каквото и да било, което може да застраши това, което ви кара да се чувствате в безопасност, благодарение на управляващата ви планета Сатурн, която е отговорна за дисциплината и ограниченията.

безопасност
iStock/Getty Images


Дева

Деви, вие сте педантични в планирането си, но те пресметливи и в други аспекти от живота си, по-специално в общуването си. Управлявани от Меркурий, планетата на комуникациите, вие обикновено сте много искрени, но често мислите, преди да говорите, за да поддържате чувството си за перфекционизъм. Вие сте по-отворени към промени от останалите знаци в списъка, но и имате силно развити умения в избягването на конфронтации.

Рак

Управлявани от Луната, зодията Рак е дълбоко свързана с емоциите на другите хора. Луната е свързана с домашния уют, миналото и душата. Това кара Раците да  да искат да останат в мрежата на сигурността, без да разклащат лодката. И тъй като са емпати по рождение, действат изключително предпазливо, когато става въпрос за отношенията им, което ги прави грижовни и предпазливи.

 
Edna.bg