/ iStock/Getty Images
Интуицията е мощен, загадъчен и дори странен инструмент. Понякога се случва фактите да сочат в определена посока, но интуицията да е в друга и просто да не можете да я пренебрегнете. И тя рядко ви предава. Просто защото тя знае повече, отколкото другите. 

Понякога наричаме интуицията и инстинкт, но както и да я наричаме, както и я усещаме, тя просто е там. Някои зодии обаче се радват на по-силна интуиция от други. Вижте кои са те в канала "OMG Facts" във vbox7:

Рак

Дори и да се опитвате да потискате чувствата и усещанията си, рядко ви се получава. И това има своето логично обяснение - вие черпите силата си от Луната, която е владетел на емоциите и чувствата. Вие просто знаете какво кога да направите и как би било най-добре. Може да усетите кой човек е с добри намерения и кой е просто една фасада. Никога не подценявайте интуицията си, тя няма да ви подведе!

Везни

Вие и по принцип сте безпристрастни, но интуицията е тази, която ви дава насоки. Във вашата същност е балансът и точната преценка. Не се влияете от чуждите мнения, не търсите и други гледни точки. Просто можете да различите истината от лъжата и това е благодарение на интуицията ви. С нея се ориентирате във всякакви конфликтни ситуации и спорни моменти.

лъжа
iStock/Getty Images

Скорпион

Вие сте винаги една крачка пред останалите. Просто защото, когато погледнете някого в очите, сякаш виждате душата му. Повечето хора бягат от истината, а вие търсите именно нея. Плутон, макар и една от най-мистичните планети, ви дава ум, свободен от рационалното, с който можете да се доверите на своите вътрешни чувства и усещания. И вие сте се убедили: когато се доверите на интуицията си, не грешите!

Риби

Вие сте едни от най-чувствителните в зодиака. Усещате дори най-фините вибрации. Ако усетите, че нещо не е наред, просто ще избягате от него. Рибите са свързани с 12-ия дом, този на духовността, затова знаете по-добре от всеки, че истината винаги е с нюанси. Вашата интуиция обаче ви води и винаги избирате най-доброто за себе си.

интуиция
iStock/Getty Images

Edna.bg