Има много хора, с които можеш да говориш на различни теми, но тези, на които истински можеш да се довериш са твърде малко. Ето и кои са зодиакалните знаци, на които можеш да разчиташ най-много според Edna.bg.

Скорпион

Скорпионите имат мистериозен характер и са склонни да оставят много на въображението. Но тъй като държат стените си високи, виждат стойността на сигурността и не са от тези, които издават тайните на другите. Това обяснява защо може да са първият избор на някого, когато търси комфорт и сигурност.

Рак

Раците на моменти може и да изглеждат резервирани заради вродената им срамежливост, но те биха направили всичко за хората, на които държат. Хората извън близкия им кръг също усещат тяхната състрадателност, която прави представителите на тази зодия отзивчиви. За тях е удоволствие да помагат и щом протегнат ръка към вас, знайте, че идва от сърце.

Ето кои зодии са най-верните и лоялни партньори

Телец

Телците са доста сигурни в себе си, затова обичат да помагат на другите да се чувстват по същия начин. Като фиксиран знак, вие сте последователни и надеждни и другите знаят, че могат да разчитат на вас. Освен това сте управлявани от втория дом на ценностите и материалните притежания, което е мястото, където естествено се нуждаем да се чувстваме най-стабилни.

приятелки
iStock/Getty Images

Козирог

Безкомпромисният Сатурн, управляваща планета на Козирог, може да отговори на въпроса защо този знак е най-добрият източник на комфорт и стабилност. На тях може да се разчита и високо ценят етиката; Сатурн е планетата, която се занимава с морала. Те лесно поставят граници и се гордеят с това, че са отговорни и зрели.

 
Edna.bg