Риби
Рибите са чувствителни, грижовни и за тях любимият човек винаги е най-добрият и центърът на вселената им. Представителките на тази зодия ще бъдат до съпруга си дори в най-трудните мигове. Рибите правят партньора си щастлив, като се опитват да го разберат. Те са темпераментни и в същото време много нежни любовници.

Зодиите, които се привличат, а не бива да бъдат заедно (ВИДЕО)

Рак
Жените Рак са пълни с любов и състрадание към партньора си. Те са много лоялни и се стремят към стабилна връзка. А това е необходим фактор за здравия брак. Раците никога няма да оставят любимия човек в трудна ситуация и ще изпълнят всички обещания, които са му дали. В това число и обетът за вярност.

Везни
Везните внасят баланс и стабилност в брака. Представителките на този знак обикновено са много мъдри и умело се справят с трудни ситуации. Везните също така са много честни, надеждни и здрави жени, които предпочитат да решават проблемите, вместо да ги отлагат.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Водолей
Жените Водолей са силни, независими и самоуверени личности, благодарение на което умеят да се адаптират към всякакви обстоятелства и промени. Освен това представителките на този знак са много весели и имат страхотно чувство за хумор. Следователно бракът с Водолей е възможност винаги да се намират причини за забавление, романтика и разговор от сърце.
РИА Новости