Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти
Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти / ThinkStock/Getty Images

Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега, пише „Индипендънт".

Близо 40 процента от британците правят секс с колежки на служебни коледни партита, като често това се случва и в кабинета на шефа, пише в. "Дейли мирър".

Изданието се позовава на национално проучване, поръчано от марката за дамско бельо "Ан Съмърс". От изследването станало видно, че над 50 на сто от анкетираните са целували колега на ведомствено коледно парти.

Да се влюбиш на коледното парти

Според проучване сред 2000 британци най-често това се случва на IT-специалистите и работещите в отдел „Човешки ресурси".

63% от компютърните специалисти се напиват и правят секс на коледното парти с колеги при 56% за HR-ите.

Същото се случва с 27% от заетите в сферата на образованието и 29% от здравните служители.

Офисът (не) е място за любовни истории

Предпочитаното място за правенето на секс с колега по Коледа бил служебният паркинг, който събирал 25 на сто от гласовете. 21 на сто залагали на залата за конференции, 18 на сто - на бюра и шкафове и 16 на сто - на кабинета на шефа.

20 на сто от анкетираните доверили, че са се напивали юнашки на коледните служебни партита и след това дълго ги е било срам.

Как да опазим името си от "срамния списък" след коледното парти

20 на сто от британките са започвали дълготрайна връзка с колега, след като са се целували на коледно парти, припомня изданието.

Източник: БТА, БГНЕС