Да се влюбиш на коледното парти
Да се влюбиш на коледното парти / ThinkStock/Getty Images

Национално проучване установи, че една пета от британските жени са се влюбвали на служебното коледно парти, като след това са сключвали брак със същия партньор, пише в. "Дейли мирър".

15 процента от анкетираните дами доверили, че все още живеят заедно с "коледната си придобивка". В изследването взели участие 2000 жени.

Коледното парти е добър шанс за целувка с колега

Средностатистическата британка през месец декември ще участва в 4 коледни служебни партита, като за разкрасяването си с козметика за тях ще похарчи 47 британски лири. За тоалети британските дами ще пръснат около 100 британски лири, като на подготовката си за партитата ще посветят по четири часа и половина.

1/3 от служителите целуват колега на коледното парти

Проучването е поръчано от "CB12" - марка вода за уста, поддържаща свеж дъх. По време на коледните служебни партита британките ще изпият средно 24 чаши шампанско и ще изядат 20 сандвича. 13 процента от анкетираните дами си признали, че възнамерявали да свалят колега по време на празненствата. 38 на сто доверили, че ще си купят специален тоалет, за да впечатлят човек, с когото работят заедно. Една четвърт от участничките в анкетата заявили, че са целували колега по време на ведомствен купон.

Източник: БТА