1/3 от служителите целуват колега на коледното парти
1/3 от служителите целуват колега на коледното парти / снимка: sxc.hu

Една трета от британците са целували колега на ежегодното коледно парти, показва проучване сред 2175 души на сайта за продажба на сексиграчки Lovehoney, цитирано от вестник "Дейли Мейл". Изненадващо, но само един на всеки 20 от участниците, които са се целунали с колега, съжалява след това, а 20% споделили, че са започнали връзка с човека, когото са целунали.

Изследването показва, че коледните партита в офиса определено разпалват страсти сред колегите. Около 31% от анкетираните заявили, че са целували колега на коледно парти. Само 6% споделили, че изпитвали неудобство след това, 29% изобщо не съжалявали, 32% не отдавали особено значение, 14% никога не го споменавали отново, а 19% заявили, че целувката станала прелюдия към връзка.

Сезонът на офис партитата на Острова по традиция започва този уикенд, месец преди Коледа, отбелязва БГНЕС. Целта на проучването на сайта била да се изследва колко секс правят хората по Коледа и Нова година и дали всички тези празненства не ни карат да правим неща, за които после съжаляваме.