Камерън Диас, Мерил Стрийп и Мила Йовович ще снимат екшън у нас
Камерън Диас, Мерил Стрийп и Мила Йовович ще снимат екшън у нас / Gulliver/Getty Images

След големия успех и на първите два екшъна „Непобедимите“ (The Expendables) от Millennium Films оповестиха намерението си да направят и „женска“ версия на лентата, чието заглавие вероятно ще е The ExpendaBelles, съобщава Deadline.com.

Първоначалната информация за бъдещата лента беше доста оскъдна, но съвсем наскоро продуцентът Ави Лърнър разкри (при това в родната преса), че такъв филм ще има и той ще бъде заснет у нас. Освен това Лърнър допълни, че се водят преговори с носителката на Оскар Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович, които да влязат в главните роли.

Участието на Диас и Йовович не би било голяма изненада за феновете. Мила вече има изграден образ на екшън звезда със зомби поредицата „Заразно зло“ (Resident Evil), а Камерън има опит в жанра с ролята си в екшън комедията ‚Ангелите на Чарли“ (Charlie's Angels).

Но ако Мерил Стрийп подпише договор за The ExpendaBelles, това ще е първата роля на трикратната носителка на Оскар в екшън жанра.

По думите на Лърнър действието на The ExpendaBelles ще се развива в Бруней, където няколко жени са принудени да се борят срещу богат и могъщ престъпен бос.

Лънър е категоричен, че женската версия на „Непобедимите“ по нищо няма да отстъпва на хита на Силвестър Сталоун. „Ще има не по-малко битки, специални ефекти и каскади“, твърди продуцентът.

Втората и третата част от поредицата „Непобедимите“ бяха заснети у нас. В екшън лентата досега са се появявали Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Чък Норис, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Жан Клод Ван Дам, Джет Ли, младият Лиам Хемсуърт и много други.