Лятото е към края си и остават броени дни до старта на реалити шоуто "Игри на волята". Какво се случва обаче с някои от най-колоритните участници от втория му сезон? Каналът "Social Virals" във vbox7 разказва.

Вайс

ММА боецът със сигурност се радва на слънчево лято. Между тренировките и бизнес ангажиментите Вайс е успял да стигне до морето и то в каква компания! По всичко личи, че любимците ни от шоуто са успели не просто да запазят приятелски отношения, но и са се сближили доста.
 

Николай

Ники не е сред най-активните в социалните мрежи, но от последните му публикации онлайн съдим, че се е върнал към работата си на сервитьор. 
 

Джералдин

"Хлапето", както я наричаха нерядко в шоуто, тази година ще бъде студент в първи курс, приета е в престижен университет в САЩ. Тя, подобно и на други участници от Игрите, не е особено активна онлайн, но пък от последните ѝ публикации виждаме, че тренировките си остават любимо занимание за нея.
 

Катерина

Катя, възпрепятствана от COVID мерките, остана в България и след шоуто. През зимата тя бе инструктор по ски в Банско, а през лятото... намери летящо килимче или поне това написа в социалната мрежа. "Любов, любов и само любов - това ще ни избави, това ще ни ощастливи, това ще ни освободи", пише още тя.
 

Ивана

Красавицата се оказа с блокиран Instagram още в началото на годината и това определено оказа влияние върху желанието ѝ да публикува често, тъй като и в новия си профил не е никак активна. Последната ѝ публикация е от Равда, откъдето качи и провокативната снимка по-горе.