Фики е един от големите фаворити на публиката в "Като две капки вода" за този сезон. Още в самото начало на предаването продуцентът Маги Халваджиян се изказа ласкаво за него - като певец, професионалист и човек. Вижте още в канала "Music Virals" във vbox7:

Всеки понеделник одобрението към Фики расте и него вече го харесват дори онези, които се определят за най-големите противници на попфолка като жанр. Просто защото той е  много талантлив и това е неоспоримо.
 
Въпреки това обаче злобни коментари и негативизъм не липсват, но това няма как да попречи на Фики. "Честно казано, аз общувам повече с хората, които ме харесват. Те ми пишат в социалните мрежи, идват на участията ми... Няма къде да срещна хората, които не ме харесват, а и аз се старая да не допускам негативизъм в живота си, да не се влияя от злобни коментари по мой адрес и т.н. Но, разбира се, не може всички да ме харесват. Сигурно има и предубедени хора към мен, заради жанра, с който станах популярен", споделя той в интервю на Красимир Красимиров.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼❤️Приятели, днес имам три повода за празнуване: победата в “Като две капки вода снощи”, за която много благодаря на всички, които гласуваха за мен и ме подкрепят, моят рожден ден и не на последно място, разбира се, Националният празник. За мен България е над всичко ! Горд съм, че съм роден точно на 3 март! (P.S. Днес рожден ден празнува и един страхотен човек и голям професионалист, режисьорът на “Капките” - Кико @kirilkirovkiko . Бъди здрав и все така готин пич!) #itsmybirthday 🇧🇬

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on


За талантливия изпълнител обаче най-важно е мнението и подкрепата на семейството му, защото всички там са музиканти, които не му спестяват критики, когато са нужни.
 
Като един от най-нашумелите изпълнители в България изобщо, извънредното положение обърква плановете на Фики. Пред Блиц той признава, че му липсва контактът с феновете и динамиката на ежедневието. Но е убеден, че всичко е за добро, а в момента най-важното е да се отървем от вируса възможно най-бързо.
 
Към момента той не планира нищо, а се наслаждава на времето със семейството си. Е, разбира се не загърбва тренировките, но ги прави в домашна среда. "Както всички хора, които са запалени по спорта и не търсят оправдание в социалната изолация, а намират начин. Когато има желание, винаги има начин", допълва Фики.