По време на извънредното положение се убедихме каква голяма пропаст има между световноизвестните звезди и нас, обикновените хора. Докато нас ни съветваха да седим в маломерните си апартаменти под наем, звездите тънеха в лукса на именията си, в които имат всичко - басейн, фитнес, корт, истински кино зали.
 
В това се убедиха и последователите на Дженифър Лопес, които бяха на своеобразна разходка в дома ѝ чрез Instagram профила на певицата. Вижте още в канала "Music Virals" във vbox7:

В една от последните снимки видяхме нейния домашен фитнес. "Ако не те предизвиква, не те променя", написа тя под следната снимка:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Един детайл в нея обаче притесни феновете на певицата. Ако се приближи снимката, се вижда странно лице на мъж между пердетата на домашния ѝ фитнес:
 
 
Публикувахте от Steven Leitch в Понеделник, 25 май 2020 г.


Феновете се притесниха за певицата, мислейки си, че става въпрос за папарак или вманиачен фен, който наблюдава Лопес и в дома ѝ. Е, истината се оказа съвсем, съвсем различна. "Това беше Zoom (бел.ред. популярната платформа за конферентни видео разговори)", обясни тя пред популярния телевизионен водещ Джими Фалън. А разговорът бил между половинката на певицата, Алекс Родригес, и агент по недвижими имоти. "Представете си, аз си тренирам, а Алекс е в разговор с агент. Не знам какво е правил - кашлял ли е, кихал ли е...", чуди се певицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a good week to have a good week. #MondayMotivation 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


В останалата част от интервюто Дженифър Лопес разказва как прекарва времето си по време на карантината. Певицата тренира активно и прекарва време с децата си. Тя признава, че пандемията е променила драматично плановете ѝ за годината, но пък е решена да не се ядосва.