Дженифър Лопес е една от жените, които ни доказват, че всичко на този свят е възможно. Родена в обикновено семейство, израснала, като всяко дете от Бронкс, тя просто следва мечтите си, които я водят до голямата сцена и славата толкова години подред. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
Дженифър Лопес вече е на 50 години и е по-успяла от всякога. Певицата беше част от шоуто на Super Bowl тази година и по мнение на мнозина се представи по-успешно от по-младата си колежка Шакира, с която си разделиха програмата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can now listen to my entire set list from #SuperBowlLIV!!! Link is in my story. 🖤💕🎶

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Но зад това седи истински строга дисциплина, както в кухнята, така и в залата и певицата неведнъж го е споменавала. Каква е тайната в храненето за външния ѝ вид, с който изглежда така, както и преди 20 години?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Едно от основните правила, които спазва певицата, е да е добре хидратирана постоянно. "Пиенето на повече вода, особено преди тренировка, помага за по-добро представяне по време на тренировка", сподели тя преди време пред Hello!. Освен това Дженифър Лопес не пие алкохол и кофиеин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweaty SoLful Sunday’s... @niyamasol #fallishere

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Що се отнася до храната, диетата на певицата е изключително стриктна. Тя е добре балансирана, богата на нутриенти и без рафинирани храни. Приема богати на протеини храни с органичен произход. Така например един традиционен обяд за Лопез е от риба със салата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ♥️summertime #julybaby #leoseason 📸 by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Въглехидратите в менюто на певицата, която вече прилича и на фитнес модел, идват от киноа, сладки картофи, ориз и бобови култури.

И още:

Съвременна богиня: Дженифър Лопес в рокля с цвят на тропическа мента (ГАЛЕРИЯ)

10 от най-зашеметяващите рокли на Дженифър Лопес (СНИМКИ)

Неустоима и секси: Дженифър Лопес на 50! (СНИМКИ)