В началото на нова връзка е важно не само да проверим зодиакалната ни съвместимост, но и да се погрижим за нашите индивидуални негативни черти, които биха отблъснали човека до нас. Мнoгo жeни нe ocъзнaвaт, чe caми caбoтирaт oтнoшeниятa cи cъc cвoя пaртньoр, зaщoтo избирaт дa ce държaт пo oпрeдeлeн нaчин, кoйтo отблъсква мъжeтe.

Ако разберем какво от характера ни би развалило отношенията ни, то бихме могли да вземем мерки, в името на хармоничната ни връзка, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето кои са негативните черти на всяка зодия, които биха отблъснали един мъж:

Овен

Имаш силен състезателен дух и даваш всичко от себе си във всяко начинание. Понякога това може да се изтълкува погрешно.

мъже и жени
iStock/Getty Images

Телец

Знаеш, че инатът на зодията ти е емблематичен. Много хора намират за изключително изнервящ факта, че за нищо на света не би променила мнението си.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Близнаци

Няма нищо лошо в това да бъдеш комуникативен, но понякога прекаляваш с празните приказки. Научи се да даваш думата и на партньора си.

Рак

Емоционалната ти натура не е по вкуса на всеки. Опитай се да бъдеш по-тактична и сдържана.

Лъв

Обичаш да ти обръщат внимание, но понякога изискваш прекалено много. Никой не обича егоисти и нарцисисти.

Трите изречения, които и описват идеално нрава на всеки знак от зодиака (СНИМКИ)

Дева

Ти си наясно със себе си и знаеш отлично какво искаш. Понякога обаче може да си навлечеш неодобрението на мъжа до теб заради това, че искаш всичко да се случва точно по твоя начин.

Везни

Трудно взимаш решения, защото искаш да угодиш на всички. В това няма нищо лошо, но е добре от време на време да отстояваш позицията си, защото в противен случай ще бъдеш етикирана като слабохарактерна.

Скорпион

Ти си много страстна и даваш всичко от себе си, когато дойде време да изконсумираш физическото привличане. Внимавай обаче да не се държиш прекалено сексуално и агресивно, защото това би отблъснало много мъже.

секс
iStock/Getty Images

Стрелец

Ти си енергична и непредсказуема. Партньорът ти трябва да разполага със същия енергиен запас, за да устоява на бързите ти темпове. Това може да доведе до нежелана психическа преумора.

Най-опасните дни през юни: Кога трябва да сме особено внимателни (ВИДЕО)

Козирог

Ти си поставяш високи цели и нямаш време за губене. Някои ти се възхищават за това, а други те намират за арогантна. Помни, че няма нищо лошо в това, да признаеш, че понякога може и да не си права.

мъже и жени
iStock/Getty Images

Водолей

Трудно показваш чувствата си и често хората те смятат за прекалено студена и резервирана. Опитай се да бъдеш по-открита, когато усетиш, че човекът срещу теб си заслужава усилията.

Най-сексапилната черта от характера на всяка зодия (СНИМКИ)

Риби

Ти живееш в собствен свят и си намерила начин да опитомиш вътрешния си хаос. Поне през повечето време. Имаш нужда от някого, който да те опитомява и да внася ред в живота ти, но не прекалявай, защото това може да го изтощи. 
Edna.bg