Флиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, че искаме някой, могат да бъдат доста изтощителни.

Хубавото е, че и този път звездите могат да ни дадат малко преднина и да ни насочат коя е най-успешната любовна тактика спрямо всеки отделен представител на зодиака. Те разкриват как е най-добре да подходим към дадения мъж и как да завъртим главата му. Всичко, което трябва да знаете е коя зодия е въпросният господин. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Той иска да бъде ухажван и да получи признание от вас. Обича комплиментите и иска да е сигурен, че е виновен за усмивката на лицето ви.

любов
iStock/Getty Images

Телец

Телецът иска да вижда срещу себе си истинска дама. Взаимното уважение е много важно за мъжете от тази зодия. Бъдете искрена и по-сдържана.

Трите зодии, които са истински царе на флирта (ВИДЕО)

Близнаци

Той обича да бъде постоянно в движение и трябва да вървите с едно темпо, ако искате нещата да потръгнат. Тези мъже търсят приключенски дух.

любов
iStock/Getty Images

Рак

Ракът е доста срамежлив и може да си мислете, че не се интересува от вас, но не е така. Трябва вие да поемете инициативата и да бъдете по-нападателни.

Лъв

Той е доминантен знак, но дълбоко в себе си е романтична душа. Можете да го спечелите с мил жест, а защо не и с романтична вечеря.

флирт
iStock/Getty Images

Дева

Той е истински перфекционист и търси жена, която няма недостатък в неговите очи. Бъдете търпеливи с него и се отдайте на тръпката от играта.

Влюбих се в колега. Какво да правя? (ВИДЕО)

Везни

Той е истински сърцеразбивач и трябва да внимавате с него. Бъдете открити на 100% и кажете какво точно търсите. Реши ли, той ще бъде ваш завинаги.

Тайните на успешния флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)

Скорпион

Той е доста ревнив и не разкрива мистерията около себе си докрай. Сега е моментът да се правите на недостъпни и да го накарате да ви преследва.

Зодиите, които са професионални свалячи

Стрелец

Той е супер общителен и умен, което значи, че ще разкрие всичките ви игри. Трябва да бъдете напълно себе си пред него и той ще ви оцени.

флирт
iStock/Getty Images

Козирог

Козирогът държи много на семейството си и на добрите обноски. Трябва да покажете своята грижовна и любяща страна, за да го спечелите.

Водолей

Той не обича да преследва жените. Труден е за разбиране и ще ви е нужно доста търпение. Жената до него трябва да е доказала своите качества.

флирт
iStock/Getty Images

Риби

Той иска жена, която да вярва в него и да знае как да го подкрепя. Важно е да показвате емоциите си и да не криете това, което чувствате.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Edna.bg