В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на първата си среща. Опитът ни е доказал, че мъжете от една зодия си приличат. Ето за какво трябва да внимавате, когато си имате вземане-даване с всяка една от зодиите:

Овен

Те не се помайват и бавят, а атакуват веднага. Стилът им не е на бавно изчакване, оглеждане и изграждане на стратегия. Те открито заявяват - „Харесал съм те, искам те сега и веднага“. Овните са страстни, не особено оригинални и романтични. Ако се сетят за цветя, то това ще са червени рози, другото е вечеря, плащане на сметката и желание за секс. За сметка на това са открити, не въртят интриги, под достойнството им е.

Те са истински мъжкари, ще носят жената на ръце, но ще се постараят да пренесат колкото се може повече представителки на нежния пол.

Зодиите, които са професионални свалячи

Телец

С мъжете от тази зодия забравете за увъртане, игрички и най-вече лъжи. Ще ги спечелите, ако бъдете открита и му се отдадете без излишни задръжки. Телците са любители на сериозните и дълги връзки. Затова флиртовете им са по-скоро заявка за създаване на отношения, а не секс за една вечер. Не биха ви лъгали и обещавали нищо, което нямат намерение да изпълнят. Забравете обаче за романтични изненади и серенади под прозореца, това не е в стила им.

флирт
ThinkStock/Getty Images

Близнаци

Докато флиртуват умело с вас, те заглеждат девойката зад гърба ви. Мъжете Близнаци могат да стигнат до леглото на всяка една жена само с приказки – думите им са омайни и сладки. Ужасно са разсеяни. Те като нищо ще забравят, че са флиртували с вас в момента, в който ги оставите за пет минути.

За тях светът е като кутия бонбони - те още не са преглътнали един, а вече посягат към друг. Близнаците са майстори на успешните флиртове и не трябва да вземате думите им за чиста монета, а имайте едно на ум.

Най-глупавите опити за свалка

Рак

Ракът би се обидил, ако го наречете флиртаджия. Не, те не са такива момчета. Те ще ви бъдат добри приятели, докато в един момент поведението им не започне да изглежда като заявка, че са влюбени във вас. И точно когато си го помислите, те учудено ще ви погледнат и ще ви кажат, че сте само приятели. И ще изпитват тайно задоволство от това - колко приятелки кръжат около тях.

Лъв

Не те, а вие ще трябва да флиртувате с тях. След това да почерпите всички, защото такъв невероятен мъж е спрял погледа си на вас. Отчасти романтици, те ще предложат да ви изведат на обяд или вечеря, ще ви отправят няколко комплимента и ще очакват да се разтопите от удоволствие. В реакцията на жената до тях те виждат като в огледало себе си и какви неустоими мъже са. Не са най-оригиналните флиртаджии, но правят впечатление с поведението и излъчването си.

флирт
ThinkStock/Getty Images

Дева

Те не обичат да излизат, освен с добре познатата им компания от приятели и определено не са по флиртовете в барове и дискотеки. Затова пък е много вероятно да попаднете на тях в социалните мрежи. За тях е най-удобно да си търсят жена там. Така могат да я преценят - заслужава ли си. Те ще се държат любезно и мило, ще ви говорят на сериозни теми и ще ви поканят на кафе тогава, когато се убедят, че имате шанс за общо бъдеще. Вечерята ще е чак на втората или третата среща.

Везни

Те са Дядо Коледа на зодиака - обичат да дават, но и да получават подаръци. Ще ви засипят с нежност, романтика и комплименти, ще ви се усмихват така съблазнително, че ще се почувствате като най-невероятната жена на планетата. Те са умели флиртаджии и знаят как точно да постигнат целите си - ловко и с финес. За тях флиртът не е просто игра, а истинско изкуство. Пуснете косите си да падат свободно по голите ви рамене, дръжте се като дама и се оставете в ръцете им. Но на сутринта не очаквайте много - кроасан, кафе, усмивка и „довиждане, бъди щастлива“.

Тайните на успешния флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)

Скорпион

Те ще се закълнат, че това не е никакъв флирт, а изпепеляваща любов, която ги е покосила на секундата, в която са ви видели, че даже и преди това. Вие се познавате от предишен живот, в който той е загинал в дуел, борейки се за вашата любов. И да не сте посмели да се засмеете на това, ще се обидят дълбоко.

Скорпионът е подвластен на страстта, която го изпепелява. Очаквайте да ви задуши с целувки и прегръдки. С него няма да има кокетно кискане и разтягане на локуми, а страстно ще ви прегърне през кръста и ще ви открадне в нощта, за да ви обича страстно до сутринта. Много е вероятно след това да не го видите повече, но поне в страстта си е бил искрен.

Местата, на които жените обичат да флиртуват

Стрелец

Той ще се запознае с вас докато тичате в парка, тренирате във фитнеса или пък участвате в някаква благотворителна или спортна инициатива. Ще подходи открито, без високопарни и излишни приказки, спокойно, но уверено. Неговото флиртуване прилича на влюбване, а и те самите си вярват, че е точно такова - ще ви качат на пиедестал и ще ви се кланят всеки ден, ще ви поднасят подаръци, а сексът ще бъде истинско вълшебство. И това ще продължи достатъчно дълго, за да решите, че вече не е флирт, а нещо повече. След това ще се окаже, че те всъщност са обвързани или женени, или влюбени в друга и „сори, трябва да тръгвам, но ти винаги ще имаш специално място в сърцето ми“.

Козирог

Ако сте с пищна гръдна обиколка или голямо деколте, то вече сте привлекли вниманието на Козирога. Ако сте с добре ушит костюм, луксозни визитки на бизнес среща – също. Той ще е любезен, но не прекалено, по-скоро ще е делови насочен. А ако наистина сте му харесали, ще предложи да плати сметката. Но ако искате да се влюби във вас - вие я плетете. Така ще му направите впечатление на самостоятелна, уверена и не на последно място- материално подсигурена жена. Козирозите не обичат излишните приказки и губенето на време. Затова те не са добри във флиртовете. Ако си търси нещо за една вечер, то ще го усетите веднага, много е вероятно и сам да го заяви. Но влезете ли му веднъж под кожата, ще си останете там.

Флиртът – пет начина на употреба

Водолей


Подхождат по детски към целия свят, включително и към флирта. За тях всеки нов човек е една цяла вселена, която те искат да опознаят. Ще ви говорят бързо, ентусиазирано, от сърце и душа и ще накарат света ви да се завърти по-бързо, докато не ви се замая главата. Когато се опомните, той вече ще е открил нова вселена, която има нужда да бъде разгадана. И така до безкрай. С Водолеите обаче може да станете приятели, още докато флиртувате и няма да съжалявате.

Страхотни събеседници, малко непостоянни и разсеяни, но винаги интересни. Никога не можеш да им се сърдиш затова, че „ще ти се обадя“ е останало в сферата на фантастиката.

Риби

Абсолютни романтици, те ще ви потопят в магически свят на нежност и красота, ще ви правят сантиментални подаръци и ще ви пишат нежни sms-си. Сексът не им е толкова цел, колкото самата игра - срещи, изпращане до дома, сънища, обещания, посвещаване на песни. Докато в един момент не се замислят- какъв е смисълът на това. Тогава ще ви заявят, че не са готови и ще се затворят в себе си, за да се анализират.