/ БГНЕС, архив
Линда Ханън - изоставената годеница на Елтън Джон, разказа как той е отменил сватбата им само месец преди насрочената дата, съобщи в. "Мирър".

Макар и 72-годишният певец сега да е омъжен за Дейвид Фърниш, през 70-те години на миналия век той е готвел сватба с Линда Ханън. Заради очевидни проблеми със сексуалността си, обаче той е решил да я отмени. Според Линда Ханън за това са го убедили текстописецът Бърни Топин и певецът Лонд Джон Болдри.
 


"Беше мълчалив и мрачен", разказа Линда Ханън. "Не знаех, че се бори със сексуалността си. Един месец преди сватбата ме събуди пиян и каза, че приключваме", споделя тя.
 
След това Елтън Джон повикал доведения си баща и той му помогнал да се изнесе. Оттогава двамата с Линда Ханън не са се виждали. "Бях толкова шокирана", добави Линда Ханън. "Обичах го много и мислех, че и той ме обича", не крие Ханън.



Линда Ханън отрича Елтън Джон да й е плащал някакво обезщетение. Като доказателство изтъква, че още работи като офис мениджър на лекарски кабинет на 75-годишна възраст.
Елтън Джон се жени за звукорежисьорка Ренате Блауел през 1984 г. Развеждат се след четири години, когато признава публично, че е гей. С Дейвид Фърниш сключва брак през 2014 г. Те имат двама сина - 8-годишния Закари и 6-годишния Елайджа.
 
БТА