Той е само на 19 години, момичетата са му луди фенки, а някои момчета го хейтят, но успешните хора нямат време за злобни коментари. Новият гост в поредицата PODCAST7 на Vbox7 е TikTok сензацията Йоан-Петър, който може да се похвали, че е професионален модел, актьор и инфлуенсър, но също и доста добър художник. Признава, че като дете е обожавал да рисува най-различни неща, а креативността му се е пренесла в социалните мрежи и всичко, което прави в TikTok, където се радва на огромна слава. Името му не е случайно избрано. Роден е през 2002 г., когато папа Йоан Павел II бе на посещение в България, тогава неговата майка е решила да го кръсти с това име, но да е с Петър, а не с Павел.

Пред Дилян Калчев той разказа за детската си любов към футбола, когато бил забелязан и е започнал да тренира в ЦСКА, но не е от този футболен отбор.  Като малък Йоан-Петър преживява две операции и някои големи промени в живота си (родителите му се разделят), както и други неща, които го спират от футбола и го тласкат към TikTok.

Още с първото си видео в мрежата предизвиква голям интерес в потребителите и започва да се развива в тази посока. Първоначално се изненадал от TikTok и хората, които са там, но решил да запретне ръкави и през 2018 г. стартира, а през следващата задълбочава всичко. И въпреки че изглежда лесно отстрани, Йоан-Петър е вложил много време и усилия, за да стигне до там, където е днес в социалните среди. Той е и един от хората, които застават и зад онлайн сериала "Кървава Луна", който се превърна в истински феномен.

За това как се е случил сериала, за любовта с приятелката му и хейтът, който го застига в мрежата, гледайте новото видео в PODCAST7.