Торино и Пашата неслучайно са наричани латино крале. Двамата се запознават във фитнеса и както се казва, останалото е история. Но знаете ли защо Тодор и Павел стават Торино и Пашата? Всъщност историите са интересни и двамата ги разказаха пред Podcast7 на Vbox7.

Пашата, чието истинско име е Павел, признава, че ударението по принцип е на първото "а" в думата, тъй като в рускоговорящия свят на хора с името Павел на галено им казват Паша.

При Торино обаче историята е по-дълга. През 2014 г. той и ансамбълът, в който свирил, пътували из Италия за лятно турне. Връщайки се от Апенините, Тодор една нощ си казва, че ако запише песен, ще е под псевдонима Торино. Така и се случило.

Иначе Торино и Пашата днес не са много словоохотливи, що се отнася за футбол, но стане ли въпрос за политика... "Щом имаме последователите, популярността, значи имаме мисия, която е по-голяма от това да правим песни", коментират двамата и заявяват: "Като минем 40 г., ще си говорим пак".

Какво още споделиха за музиката, славата, сбъдването на мечтите и с кого биха искали да запишат песен? Гледайте във видеото!