Инджи от турския сериал "Перла", актрисата Сонгюл Йоден, се омъжи да втори път! Тя каза "да" на бизнесмена Арман Бъчакчъ след 4 годишна връзка.
 
Самото тържество беше стилно, но с малко гости заради пандемията от коронавирус. Според турския "Сабах" на сватбата са присъствали едва 20 души, но младоженците са се зарекли да вдигнат голяма сватба след края на пандемията. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

__ ❤️ ~ ‎‏#SongülÖden #ŞükranOvalı #SongulOden ‎‏#songülümüzevleniyor #SongülArmanWedding

A post shared by Songül Öden Arab Fans (@songuloden_arabfans) on


41-годишната булка е била в стилна рокля до земята с нежно V-образно деколте и много флорални елементи. Младоженецът също е избрал бялото за своя цвят на костюма.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En Mükemmel çift ❤️ ~ ‎‏#SongülÖden #SongulOden ‎‏#songülümüzevleniyor #SongülArmanWedding

A post shared by Songül Öden Arab Fans (@songuloden_arabfans) on


Това е втори брак за Сонгюл Йоден, която се разделя с първия си съпруг през 2008 г. Според информацията в турските медии причината е била ревността на мъжа ѝ, който бил убеден, че жена му има връзка с екранния партньор на Сонгюл в "Перла" - Къванч Татлату.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧖🏻🌿🍃 ~ ‎‏#SongülÖden #SongulOden ‎‏#songülümüzevleniyor #SongülArmanWedding

A post shared by Songül Öden Arab Fans (@songuloden_arabfans) on


Сонгюл Йоден е наистина голяма звезда, както в Турция, така и за всички държави, в които се излъчват турски сериали. Така например тя гостува в Шоуто на Слави през 2009 г., появи се и в българско риалити за танци.

Актрисата е позната у нас най-вече с ролята си в "Перла", но сме я виждали и в "Другите отчаяни съпруги", "Горчива любов" и "Изоставено сърце".