Някои звезди не се отказват да търсят истинската любов дори и в приложения за запознанства. Tinder ползват и знаменитостите, пише каналът на Мария Захариева във vbox7. Ето кои са те:

Кейти Пери

Тя може и да е щастлива майка днес на малката Дейзи, както и да е обичана половинка на актьора Орландо Блум, но след раздялата си с Джон Мейър, тя решава да поеме нещата в свои ръце. Инсталира си Tinder и признава, че прекарва доста време в приложението. Е, всичко това вече е минало.
 

Дрю Баримор

През януари тази година актрисата призна, че е ползвала Tinder. Нещо повече - дори си е уговаряла среща с мъж от приложението, но ... той ѝ вързал тенекия и отказал срещата час преди уговореното. Баримор казва, че да ползва това приложение е голяма стъпка за нея и нейния личен консерватизъм по темата.

Клоуи Кардашиян

След раздялата ѝ с Джеймс Хардън, тя обяви голямата новина: направи си OkCupid профил, като дори сложи линк към него в другите си канали.
 

Ед Шийрън

През април 2014 г. музикантът споделя, че има профил в Tinder, който дори е верифициран. Въпреки това признава, че не е имал достатъчно време, за да ходи по срещи. Впоследствие се оказало, че онлайн запознанствата не са неговото нещо.