Питайте което и да е момиче с профил в Tinder и тя ще ви каже, че приложението за онлайн запознанства е същинска джунгла от странни персонажи. От ловджии до фитнес батки и мотоциклетисти - изглежда, че „принц Чарминг” е единствената категория момче, която не може да бъде намерена онлайн, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Рибарят/ ловджията

Нищо не показва, че си корав, здраво стъпил на земята мъж така, както провесеният от ръката ти труп на животно. Според тази максима изглежда живеят момчетата, чиито профилни снимки в Tinder са кадри от разнообразните им ловни (или риболовни) завоевания. Защо някой би решил, че това е най-добрият начин да представиш себе си остава загадка.
 

Мотоциклетистът

За тази категория знаем само, че обичат моторите си – достатъчно, че да ги включат във всичките си снимки. Освен за страстта си по Харли Дейвидсън обаче тези момчета не ни казват нищо за себе си. Всъщност често дори не знаем как изглеждат. Причината? Те носят каска за мотоциклетисти на всеки един свой кадър. Гениален избор за профил в сайт за запознанства.

Най-честите лъжи в сайтове за запознанства

Фитнес батката

Големи мускули, гладко обръснати глави, ръце покрити с татуси на тигри и револвери – фитнес батката е архетип, който всички познаваме. В Tinder тези момчета демонстрират и завидни умения по правене на селфи в огледало, а описанията им включват непреходни мантри като „Бий се сега, плачи после”. Какво да кажем освен, че класиката си е класика?

фитнес
iStock/Getty Images

Този с груповите снимки

Тези момчета публикуват само снимки, на които са сред голяма компания приятели – на ски, в клуба, в планината... Сигурни сме, че са големи симпатяги (и как не, с толкова оживен социален живот), има обаче един малък проблем – ние нямаме представа кои точно са те. Когато всеки кадър в профила ти включва още десетина души, да те разпознаят става трудна задача.
 

По-добре не питай

Тук става въпрос за онези съмнителни персонажи, които се подвизават без профилна снимка и със странен псевдоним. Описанията им често включват завоалирани (или не чак толкова) намеци, подсилени със стратегически използвани емоджита. Тези типове ни карат да се чудим дали рецидивистите, за които ни предупреждаваха майките ни, не са изпълзели от тъмните алеи, за да отидат... в Tinder.