Холивудски звезди разкриват мечтаните подаръци, които не са получили като деца
Холивудски звезди разкриват мечтаните подаръци, които не са получили като деца / ThinkStock/Getty Images

Холивудски звезди разкриха за какви коледни подаръци са мечтали, но така и не са получили като деца, предаде Асошиейтед прес.

"Сестра ми получи детска фурна вместо мен", спомня си Уил Смит. "Не знам защо не подаряват на момчетата такива неща. Те също трябва да имат възможност да готвят".

За актрисата Дженифър Анистън, която участва в комедията "Коледно парти", подаръкът, който ѝ се изплъзвал по Коледа от детството, била кукла Барби. Тя искала такава, чиято коса расте и може да я гримира.

Странните коледни традиции на Дженифър Анистън

Актрисата Лили Колинс никога не получила джип за своята кукла Барби. Колежката ѝ Наоми Харис, с която се снима в Moonlight, каза, че е искала куче и останала много разочарована, след като получила заек.

Композиторът Ханс Цимер намира нещо положително това, че не е получил мечтания подарък - след време си го купил сам.

"От ранна детска възраст, когато бях вманиачено дете, което искаше да прави музика с техника, исках синтезатор, разбира се. Но няма начин един родител да подари това на детето си, защото е много скъп инструмент", каза той.

Най-странните коледни традиции по света

Когато спечелил достатъчно и си го купил сам, всички го питали ще си намери ли някога истинска работа.

"Мисля, че най-страхотното на това, че не получих този подарък, беше да имам възможност да го спечеля сам и да направя нещо с него", добави Цимер.

Вижте седемте вида купувачи на коледни подаръци - ястреб, бухал, паун, лебед, пиле, фламинго и патица

Ти Джей Милър, който е партньор на Дженифър Анистън в "Коледно парти", каза, че е искал Технодрома на злодея Кранк от "Костенурките нинджа" и Дядо Коледа го е зарадвал.

Източник: БТА