Gravity Co. най-добрата група на десетилетието
Gravity Co. най-добрата група на десетилетието / netinfo

Най-успешният ни електро-поп проект Gravity Co. бе избран за група/дует на десетилетието на церемонията по връчването на юбилейните награди на телевизия ММ.

Момчетата отнесоха и приза за най-добър поп/денс албум (U, 2002).  Вотът на музикални журналисти и критици ги направи основни претенденти за статуетка още в раздел най-добра поп/денс песен (Away, Empty World) и най-добър рок/алтернативен албум (Instinct, 2005).

Gravity Co. получиха мечтаното от всеки артист признание от композитора Митко Щерев и в оспорвана конкуренция с Остава, D 2, KariZma и Ъпсурт. Номинираните в категорията поп/денс албум заглавия бяха не по-малко респектиращи – Белослава (Слушай ме), Ирина Флорин (В трето лице), D 2 (Ледено момиче), Стефан Вълдобрев (…към).

От сцената в зала 1 на НДК момчетата направиха заслужен комплимент и за работата на екс-вокала им Явор Захариев и басиста Ясен Филипов. Пътищата на Gravity Co. и първият им фронтмен се разделиха окончателно миналия октомври.

От близо година мястото му е заето от 19-годишния Николай Бакалов, който феновете, и особено фенките, приемат с нескрит възторг.

Още за церемонията на телевизия ММ четете в zar.bg