/ iStock/Getty Images
Привличането от неодушевен предмет е известно в медицината като обектофилия
Германката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с пътнически самолет "Боинг-737-800", съобщава в. "Мирър".

30-годишната симпатична брюнетка намира летателната машина за "привлекателна, секси, елегантна и прекрасно скроена". Тя нежно нарича боинга "шатц" ("мили"). Мишел твърди, че привличането й е физическо, но има и емоционална привързаност към реактивния аероплан. Кьобке понякога пътува на него. Но самата тя признава, че поддържането на романтична връзка със самолет не е никак лесна работа.
 


Тя има контакти с приятеля си само когато пътува или го посещава в хангара, което й се случило веднъж в живота. Но за сметка на това си има умален модел от фибростъкло от него, който си държи вкъщи. Мишел се докосва и до някои оригинални резервни части от същия тип самолет, за да поддържа по-постоянна връзка с избраника си.

Любовта може и да... лети (СНИМКА)

Привличането на германката от неодушевен предмет е известно в медицината като обектофилия.

Тя разбрала, че си пада по самолети, по време на първия си полет през ноември 2013 г., а се влюбила в аероплана през март 2014 г. През месец май 2019 година тя за пръв път успяла да се усамоти с любимия в хангар на летището. Тя мечтаела един ден да се омъжи за него.
БТА