След близо два месеца на изолация на всички ни се иска вече да се разходим свободно по морския брег, да се потопим във водата и да се наслаждаваме на живота и времето.

Вече имаме тази възможност, защото част от мерките срещу пандемията отпаднаха, специално тези за пътуване с цел туризъм из страната. Не трябва обаче да забравяме, че е важно да спазваме всички други мерки – дистанцията, добра лична хигиена и носене на маски на закрити обществени места (магазини, градски транспорт, обществени институции и т.н.).

Една родна красавица вече се възползва от хубавото време.

Радинела Чушева се отдаде на малко морско приключение. „Мис България“ 2019 г., сподели в официалната си страница в Инстаграм нови снимки, които предизвикаха любопитството на последователите ѝ. Вижте ги в канала "Красивите българки" във vbox7:

Радинела е решила да избяга от шума и напрежението на големия град, отивайки край родното море.
 
Новите снимки всъщност са направени в градините на величествен замък, който се намира в село Равадиново. Селото стана голяма атракция в последните години, благодарение на въпросния замък.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Той е изграден от 20 хил. тона камък-мраморизиран варовик. 

За разходката си Радинела е заложила на свежа и младежка визия. Тя е избрала къса бяла рокля на червени череши в сърцевидна форма. Завършвайки визията си, тя се е спряла на широко червено сако с кожа на ревера, черна дамска чанта и сандали на висока платформа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on